Startpagina  Wie zijn wij   Workshops  Contact  Links

Workshops

Allereerst: Atelier glasdingen is geen bedrijf. Workshops geeft Hans voor zijn en voor uw plezier in ons atelier(tje) in Maassluis.

Workshops zijn alleen mogelijk van september t.e.m. april en worden gegeven voor 1 of 2 personen (i.v.m. Corona en de kleine ruimte uitsluitend 1 persoon). De ruimte is te klein om met meer personen aan de slag te gaan. Het garandeert wel dat u voor 100% wordt begeleid.

 

De volgende workshops zijn mogelijk:

. kennismaking met glasfusen: 1 dagdeel, korte uitleg wat glasfusing is, enige snijoefeningen en het zelf vervaardigen van een werkstuk.

. basiscursus glasfusen: 2 dagdelen. Dagdeel 1 theorie, snijoefeningen en het maken van een ontwerp. Dagdeel 2 het vervaardigen van een werkstuk.

. pâte de verre: klik hier

Uitgebreidere cursussen zijn in overleg mogelijk.

Kosten

- kennismaking glasfusing: €50,00 per persoon, inclusief fusingglas met een maximum van 1kg en 1x stookkosten. Voor het maken van een schaal is een 2e stook nodig (€10,00 extra).

- basiscursus glasfusing: €70,00 p.p. incl. eenvoudige lunch, incl. fusingglas met een maximum van 1kg en 1x stookkosten. Voor het maken van een schaal is een 2e stook nodig (€10,00 extra).

Als er bij een een workshop meer dan 1kg glas wordt gebruikt: €30,00 per kg.

- Kosten van een cursus is afhankelijk van vorm en inhoud, maatwerk dus

- pâte de verre: €60,00 p.p. incl. alle materialen

 

Belangstelling? mail: hans@glasdingen.nl

 

 

 

      

Atelier Glasdingen

Workshops starten weer op ?????